60 beloningsstickers voor zindelijkheidstraining + gratis beloningskaart!

3,99

Excl. BTW: 3,30

Prijs in spaarpunten: 20

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Beloningskaart + 60 stickers
Spaarpunten:
4

Omschrijving

Wie kent ze niet de beloningsstickers bij zindelijkheidstraining. De meeste van ons hebben ze waarschijnlijk ergens wel eens in de wc zien zitten. Voor kleine kinderen is het namelijk heel belangrijk dat ze beloond worden na een positieve gebeurtenis zoals bijvoorbeeld bij de zindelijkheidstraining.

Het kan soms best lastig zijn om je kindje zindelijk te krijgen. Zeker als je kind de 4 jaar gaat naderen. Kinderen moeten als ze naar school gaan namelijk zindelijk zijn. Kinderen mogen in de klas geen luier meer dragen en dat is best lastig als je kindje echt niet wil.

Deze beloningskaart maakt het voor je kindje een stuk leuker. Wanneer je kindje op het potje of naar de wc is geweest mag hij of zij een sticker plakken op de beloningskaart. Wanneer de kaart vol is (of als je anders afspreekt) krijgt je kindje een beloning. 

Wat krijg je:
Je ontvangt in totaal 60 stickers (30 druppels en 30 drollen) en je krijgt er van Lovely products en gratis geprinte beloningskaart bij op een 160 grams a4tje (extra stevig).

Wanneer de kaart vol is en je wilt graag een extra exemplaar, dan kun je een mailtje sturen naar info@lovelyproducts.nl en sturen we je gratis de beloningskaart als pdf bestand. Deze kun je dan zelf uitprinten. 

Contactgegevens

Vragen? Stuur een email of maak gebruik van de whatsapp service.
Email: info@lovelyproducts.nl
Telefoon: 06-57960004 (alleen whatsapp)

KVK-nr: 70673667
Btw nr: NL194707040B01

Wij zijn gevestigd in Almere Buiten.

Lovely products