60 beloningsstickers voor zindelijkheidstraining, inclusief beloningsposter!

3,99

Excl. BTW: 3,30

Prijs in spaarpunten: 20

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Beloningsposter + 60 stickers
Spaarpunten:
4

Omschrijving

Wie kent ze niet de beloningsstickers bij zindelijkheidstraining. De meeste van ons hebben ze waarschijnlijk ergens wel eens in de wc zien zitten. Voor kleine kinderen is het namelijk heel belangrijk dat ze beloond worden na een positieve gebeurtenis zoals bijvoorbeeld bij de zindelijkheidstraining.

Het kan soms best lastig zijn om je kindje zindelijk te krijgen. Zeker als je kind de 4 jaar gaat naderen. Kinderen moeten als ze naar school gaan namelijk zindelijk zijn. Kinderen mogen in de klas geen luier meer dragen en dat is best lastig als je kindje echt niet wil.

Deze beloningskaart maakt het voor je kindje een stuk leuker. Wanneer je kindje op het potje of naar de wc is geweest mag hij of zij een sticker plakken op de beloningskaart. Wanneer de kaart vol is (of als je anders afspreekt) krijgt je kindje een beloning. 

Wat krijg je:
Je ontvangt in totaal 60 stickers (30 druppels en 30 drollen) en een beloningskaart op een 160 grams a4tje (extra stevig).

Je hebt de keuze tijdens het afrekenen om dit product tegen een goedkoper verzendtarief te bestellen. De poster wordt dan in een a4 envelop verstuurd. Let op: het risico op kreuken en/of beschadigen van de poster tijdens verzending is in dit geval voor de klant.
Wanneer je dit risico niet wilt nemen, kies dan voor verzending middels brievenbuspost (€ 3,95) dan wordt de poster in een brievenbusdoos verstuurd.