Sos bandje met opdruk

3,95

Excl. BTW: 3,26

Prijs in spaarpunten: 80

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Sos bandje met naam en telefoonnummer
Spaarpunten:
4

Omschrijving

Op vakantie? Een dagje uit? Op schoolreis? Geef je kind een SOS bandje met zijn/haar naam, bel mama, bel papa, call mom of call dad en telefoonnummer van de ouders. Wanneer je een kind een allergie heeft en je wilt dit op het bandje drukken, dan is dit ook mogelijk, alleen past er dan geen andere tekst meer op. 

We hebben verschillende kleuren bandjes waar we de naam en het telefoonnummer op kunnen drukken (of een andere korte tekst naar keuze). De bandjes zijn elastisch en kunnen zelf op maat worden dichtgeknoopt. Zo past het bandje altijd!

Het is mogelijk om afbeeldingen toe te voegen aan het bandje tegen een kleine meerprijs. In dat geval wordt op de voorkant van het bandje de naam/tekst tussen twee afbeeldingen gedrukt en het telefoonnummer op de achterkant. 

In principe wordt het bandje bedrukt met de kleur tekst in de voorbeeldfoto. Op de bandjes waar drie kleuren op staan, maken wij een keuze uit één van deze drie kleuren. Mocht je een specifieke voorkeur hebben die anders is dan de voorbeeldkleur, geef dit dan aan bij opmerkingen tijdens het bestelproces. 

Bij dagelijks gebruik, of door veelvuldig contact met water/zand kan het bandje slijten.

Let op, er past slechts één naam met één nummer op het bandje: Dus NIET voornaam + achternaam + bel mama + nummer MAAR bijvoorbeeld voornaam + nummer OF bel mama + nummer.

Op bandjes waarvoor de voornaam+achternaam+nummer zijn doorgegeven drukken we ALLEEN de voornaam+nummer. Anders past het echt niet! 

Verzendkosten:
Je hebt de keuze tijdens het afrekenen om dit product tegen een goedkoper verzendtarief te bestellen. Het bandje of de bandjes zullen dan in en envelop worden verstuurd zonder track en trace. Wil je liever zekerheid en wel track en trace informatie? Kies dan voor verzending middels brievenbuspost (€ 3,95) dan wordt het in een brievenbusdoos verstuurd.

Beschikbare opties: